Logo

Hel grillet oksemørbrad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kg afpudset oksemørbrad
3 spsk mørk farin
2 spsk Sweet Chili sauce (Amoy)
2 spsk Teriyaki sauce (Amoy)
2 spsk vand
2-3 fed knuste eller finthakkede hvidløg
Tabasco efter smag
2 spsk smeltet smør
2 spsk balsamicoeddike
3 spsk lynghonning
600 g rodfrugter, løg, peberfrugter efter smag og lyst.

Grøntsagerne rengøres og skæres i mundrette stykker.
De 3 ingredienser røres sammen og blandes heri.
Drønes op i en alu-bakke og placeres i bunden, lidt væk fra de varme kul / briketter.
Pensl mørbraden med lidt olivenolie og krydr med salt og friskkværnet sort peber.
Placér mørbraden på grillristen, over grønsagerne.
Kødet grilles i ca. 50 min. og vendes af og til.
Ind imellem pensles der med marinaden, men først efter den har taget den første farve.
Husk, at kødet skal hvile i ca. 15 min., inden der "trancheres".
Urterne fra ovenstaende opskrift, fiskes op af alu-bakken og holdes
varme.
Skyen fra kødet og grønsagerne, hældes i en gryde og koges ind med 1-2 dl piskefløde.
Serveres til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.909 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Cassata - isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!