Logo

Hel hummer dækket af vilde krydderurter på grill

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Hel hummer dækket af vilde krydderurter på grill

Brug direkte grillning - hvis du skal bruge den som hovedret, skal du gange opskriften op med 2.

 

2 friske hummere a 5-600 g, helst danske

havsalt og peber

1 lille bdt citrontimian

1 lille bdt oregano

2 blade salvie

1 kvist rosmarin

2 fed hvidløg, skivede

strimlet skal af 1 citron

50 g smør

 

Flæk hummerne på langs.

Bank med en stor kniv hul på kløerne.

Læg hummerne på en varm grill, med skallen nedad, og krydr dem med salt og peber.

Dæk hummerne med krydderurterne, hvidløg i skiver, og citronskal,

Læg låg på grillen og grill hummerne i ca 10 minutter.

Server hummerne med koldt smør som fordeles over halerne, så den smelter ned i kødet.

Server evt med: Salat af courgetter og mandler, se opskrift.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.656 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kafferoulade med hindbærpuréEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!