Logo

Hel udbenet ørred med fennikel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Hel udbenet ørred med fennikel

Brug direkte grillning

 

1 ørred på 1 ½ kg

havsalt og peber

olivenolie

2 fennikler

1 skalotteløg, finthakket

2 spsk citronsaft

4 spsk olivenolie

½ bdt dild

 

Skær ned på begge sider af ryggen på ørreden.

Klip forsigtigt rygbenet af, så ørreden stadig er hel, men åben i ryggen.

Fjern indmad og de små ben, som sidder i fileterne og krydr fisken med salt og peber.

Skær fenniklen i meget tynde skiver.

Vend fennikelskiverne med skalotteløg, citronsaft, olivenolie og dild.

Anret fennikelblandingen oven på ørreden.

Læg fisken på grillen med skindet nedad.

Stænk den med olivenolie og grill den i 15 minutter under grilllåg - det sikrer, at varmen fordeles i fisken, der ellers ville blive sort på undersiden og rå på oversiden.

 

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.453 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?