Logo

Heldige kartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kg nye kartofler eller små aspargeskartofler
3 spsk rapsolie
3 spsk finthakket rosmarin
sort peber og groft salt
 
Kog kartoflerne ved svag varme, så de næsten er møre.
Undgå så vidt muligt at de koger ud eller skindet sprækker.
Pil kartoflerne.
Varm olien moderat op i en gryde eller dyb pande.
Tilsæt kartoflerne, der sauteres gyldne med rosmarin og krydderier.
Serveres varme eller lunkne til kød eller fisk. 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.023 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Williamspære svøbt i smørdej samt abricoskageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!