Logo

Hele ansjoser med laurbær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

8 friske ansjoser (kan erstattes af sardiner eller smelt)
1 dl hvidvinsvinaigre
Groft havsalt
Frisk laurbær
1 spsk koriander
2 fed hvidløg
God olivenolie
Godt landbrød
 
Rens ansjoserne.
Skyl dem i hvidvinsvinaigre og dæk dem med salt blandet med krydderierne i 12 timer.
Tør så saltet af og pensl de små fisk med olivenolie.
Grill ansjoserne på grillpanden, evt. sammen med brødtern, vædet i olivenolie.
Server ansjoserne som let tapas eller appetizer, fx. på et stykke grillet brød eller polenta.


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.475 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Vafler med mandler og yoghurtPrøv disse udsøgte, bløde og luftige vafler sammen med en skefuld abrikosfløde. Dette er...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os