Logo

Hellefisk a la Kina

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
400-600 g hellefiskfileter

Marinade:
1/2 dl soyasauce
1 spsk finthakket syltet ingefær
1 spsk ingefærlage

Sauce:
1 ds ananasringe i egen saft
2 røde peberfrugter
2 1/2 dl fiskebouillon
1 dl rosiner
1 tsk citronsaft
1 tsk vineddike
1 tsk sukker
1 spsk ingefærlage
2 tsk majsstivelse
1/2 dl vand
1/2 tsk salt
peber

Pynt:
Frisk krydderuter

Fisken skæres i 2 x 2 cm terninger. Marinaden røres sammen, fisken marineres heri 1 time i køleskab. Fisken afdryppes i en sigte, marinaden smides væk. Fisken lægges på bagepapir og stilles i ovnen ca. 5 min. ved 250 º på øverste ovnribbe, til den netop er mør. Ananasringene skæres i tern.

Peberfrugterne skæres i strimler. Bouillon, ananassaft fra dåse, ananas, peberfrugter, rosiner, citronsaft, eddike, sukker og ingefærlage tilsættes. Snurrer sammen ca. 3 min. Majsstivelsen røres ud i vandet og røres i. Koges kort igennem. Smages til med salt og peber.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.006 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Jordbær-marengs-dessertSommerens bær og frugter med creme og marengsbund og så lidt flødeskum - så er den hjemme
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os