Logo

Hellefisk i citron

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Hellefisk er en fed fisk så sauce er overflødigt.

ca. 1,5 kg filet af hellefisk
2-3 hele peber (farve efter smag og behag)
1 citronkrydderier, gerne italienske krydderurter eller franske krydderurter

Tilbehør:
Jasminris
hvidløgsflûtes

Et fad dækkes med alufolie smøres med lidt olie. Fisken lægges ned og dækkes med peber og krydderier citronen presses over fisken. Lukkes til med alufolie og sættes i ovnen der er forvarmet til ca. 200ºC. Fisken er færdig efter ca. 20 - 25 min. Serveres straks med ris og flûtes og en god flaske hvidvin.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.023 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Creme brulee - creme brulée - creme brüle: se Creme brûléeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!