Logo

Hellefisk Maison 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
400 g Røget Hellefisk
100 g Slikaspargs
400 g Spinat
4 1/2 dl Piskefløde
10 g Smør
1 g Muskatnød
4 stk Toastbrød
1 stk Tomat
1 dl Eddike
4 stk Æg
2 dl Vand
Salt
peber

Røget hellefisk skæres i skiver. Spinaten skylles og blancheres og hakkes groft,derefter sauteres i gryden, indstil at vandet er fordampet. Piskefløde tilsættes og koges jævn. Æggene pocheres i vand og eddike.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 988 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Lakrids panna cotta med brombærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os