Logo

Hellefisk med marinerede rødbeder og grønne bønner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

2 hellefisk eller anden fast fisk
1 mellem stor rødbede
1/2 citron, saft fra
1 dl olivenolie
150 g grønne bønner
1 bundt rucolasalat
1 fint snittet skalotteløg
salt og peber

Læg fisken på en tallerken, der er smurt med lidt olivenolie.

Krydr med salt og peber.

Bag fisken i en varm ovn, 180ºC i 8-10 minutter.

Skær rødbeden i papirstynde skiver og mariner skiverne med citronsaft, olivenolie, salt og peber.

Lad dem marinere ved stuetemperatur i 15 minutter.

Kog bønnerne i let saltet vand i 4-5 minutter.

Hæld vandet fra og vend med rucolasalat og skalotteløg.

Server med rødbeder og den gode fisk.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 678 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æblekage med raspGammeldags æblekage med rasp og med flødeskum og ribsgelé på toppen er en ægte klassiker,...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os