Logo

Hellefisk med marinerede rødbeder, rucolasalat og grønne bønner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Hellefisk med marinerede rødbeder, rucolasalat og grønne bønner

 

2 hellefisk eller anden fast fisk

1 mellemstor rødbede

saft fra 1/2 citron

1 dl olivenolie

150 g grønne bønner

1 bdt rucolasalat

1 fintsnittet skalotteløg

salt og peber

 

Læg fisken på en tallerken, der er smurt med lidt olivenolie.

Krydr med salt og peber.

Bag fisken i en varm ovn, 180°C i 8-10 minutter.

Skær rødbeden i papirtynde skiver, og mariner skiverne med citronsaft, olivenolie, salt og peber.

Lad dem marinere ved stuetemperatur i 15 minutter.

Kog bønnerne i letsaltet vand i 4-5 minutter.

Hæld vandet fra, og vend med rucolasalat og skalotteløg.

Server med rødbeder og den gode fisk.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.082 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pæretærte à la Belle HeleneDesserten er en sprød tærtebund fyldt med vaniljeflødeskum og syltede pærer og serveret...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os