Logo

Hellefisk med rød pesto og salat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
200 g røget hellefisk, i skiver
Toastbrød, ristet
Rød pesto

Salat:
1 l blandede salat blade, i mindre stykker
2 dl kogte vilde ris eller blanding af alm. + vilde, afkølede
Små krydder tomater, i halve
Lidt oliven, fx. Kalamata
Citronsaft

Kog risene efter anvisning på emballagen.
Lad dem afkøle – evt. over vandbad.
Bland ingredienserne til salaten.
Smag til med citronsaft samt salt og peber.
Bred pesto på brødet og skær det i mindre stykker.
Dæk med hellefisk.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.139 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• StikkelsbærtrifliEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os