Logo

Hellefisk med røget laks og ostefyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

En let og helt fantastisk lækker ret. Kan anvendes som forret, lille frokost anretning eller et meget let aftensmåltid. Flere grøntsager kan sagtens tilsættes efter behag.

 

225 g hellefiskfilet
50 g røget laks
30 g friskost, natural
1 bdt basilikum, frisk, finthakket
2 spsk pinjekerner, ristede, hakkede
1 spsk citronskal, økologisk, revet
1 spsk citronsaft
0,5 tsk salt
1 knivspids peber
40 g rucola
40 spinat
100 g cherrytomater, i kvarter

Groft brød eller grissini-stænger.

 

Hellefisken gnides med salt og revet citronskal.

Lad det trækker i ca. 15 min.

Friskost, basilikum, pinjekerne, citronsaft, salt og peber blandes.
Osteblandingen fordeles på hellefisken og der lægges 1-2 skiver røget laks ovenpå.

Hellefiskene rulles forsigtigt sammen på den korte led og rullen bindes sammen med bomuldsgarn/køkkentråd.

Rullerne pakkes enkeltvis ind i bagepapir og lægges i et ildfast fad.

Bages ved 175°C i 20 min.

Bagepapiret åbnes i toppen og fisken bages yderligere 10 min.
Fjern garnet og anret fiskerullerne på en bund af rucola og spinatbalde.

Pynt med tomater og pinjekerner.

 

2 g Kostfibre

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.292 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Chokoladekage med rabarbermousseRabarberluksus til dessert eller kage, når det skal være noget helt særligt
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os