Logo

Hellefisk og grønsager i karry

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
400 g hellefisk i store tern 4x4 cm.
2 spsk olie
0,6 dl mild karrypasta
1 l. frosne grønsager (kinesiske)
1,8 dl fiskebouillon
0,8 dl letpisket yoghurt
Salt
Peber, friskkværnet

Rens fisken for skind og ben, varm olien op i en tykbundet pande og steg fiskestykkerne gyldne og møre, ca. 3 - 4 minutter. Tilsæt karrypasta og grønsager og bland det godt sammen. Kom fiskebouillonen i og lad det koge hurtigt op, skru ned for varmen og lad det simre for svag varme i 2 - 3 minutter. Tag det af varmen og rør yoghurten i. Smag til med salt og peber.

Hertil serveres kogte Basmatis ris.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 764 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Jordbær RomanoffEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os