Logo

Hellefisk på flødestuvede svampe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 fileter af hellefisk (ca. 600 g)
saft af 1/2 citron
300 g morkler eller champignoner
1 lille løg
1/2 bundt persille
50 g smør
50 g cremefraiche

Dryp først citronsaften på fiskefileterne, og krydr dem med salt og peber.
Dæk dem til, og stil dem til side.
Gør derpå svampene i stand, og skær dem i skiver.
Pil løget, vask persillen, og hak begge dele fint.
Steg så løget i 1 spiseskefuld varmt smør i en dyb pande.
Tilsæt svampe og persille, og steg dem 2 minutter under omrøring ved stærk varme.
Tilsæt derpå cremefraiche, og anbring fisken på svampestuvningen.
Læg resten af smørret i små klumper oven på fisken, og lad den dampe under låg i cirka 10 minutter.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 792 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Blåbær med chantillycremeBlåbær med chantillycreme er en utrolig nem dessert. Og så smager den virkelig godt....
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os