Logo

Hellefisk på risbund

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
400 g hellefisk dybfrost
1/4 l. mornay sauce
125 g champignons
1 stortløg
3 dl ris
estragon
olie
1 grønsagsbouillonterning

Kog 3 dl ris med 4,5 dl vand og 1 bouillonterning i 15 minutter ved lavt blus og 15 minutter slukket (eller hvordan du nu foretrækker at koge ris).

Skær løg i halve, tynde skiver og champignons i skiver. Steg løg "blanke" i olie kom estragon i og tilsæt champignons. Efter kort tid (førend champignons/løg tager farve) tilsæt mornay saucen. Lad denne blanding simre lidt.

Kom de kogte ris i et ovnfast fad og læg hellefisk (optøet!) ovenpå. Hæld saucen over og drys med lidt rasp. Kom fadet i ovnen ved 225 º C en halv time.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 827 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Chokolademousse med frisk frugtDesserten er en klassisk chokolademousse med frisk frugt
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!