Logo

Herrings in vinegar

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Herrings in vinegar

(Sild i eddike)

Any left-over herrings (from Fried herrings) are delicious when pickled.

 

For the marinade:

3 parts vinegar to 1 part water

Salt and black peppercorns

Sugar to taste

Onion rings

 

Boil up the vinegar, water, spices and sugar.

Cool a little, and add the fried herrings.

Leave for a day before serving.

Decorate with onion rings and serve with rye-bread and butter.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 608 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Øllebrød med æblesorbetNyd en lækker øllebrød med frisk æblesorbet som dessert
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os