Logo

Hestebønner i godt selskab

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

250 g hestebønner
1 spsk sar
1 bundt persille
1/2 løg
2 spsk olie
1 fed hvidløg
2 blødkogte æg

Hestebønnerne udblødes natten over og koges møre i ca. 1 time med sar.

Persille og løg finthakkes og røres sammen med olie tilsat knust hvidløg.

De kogte afkølede hestebønner og de halverede æg vendes i og salaten kan serveres.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 964 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Jordbær med balsamico eddikeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os