Logo

Himmelsk tærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Dej:
smør til formen
rasp
2 æg
2 dl sukker
2 3/4 dl hvedemel
2 tsk bagepulver
50 g smør
1 dl vand
1 lille dåse ananas
Ananasfromage:
2 æg
2 spsk sukker
4 blade husblas
1 1/2 dl ananasvæde
saften af 1 citron
2 dl piskefløde

Smør en form med løs bund, ca 2 l, og drys den med rasp.
Pisk æg og sukker luftig, bland hvedemel og bagepulver og rør det i dejen.
Smelt fedtstoffet, lad det køle og rør det i dejen sammen med vandet.
Hæld dejen i formen og bag den ved 175°C på nederste rille i ca 35 min.
Lad kagen køle inden du tager den ud af formen.
Pisk æggeblommer og sukker luftig til fromagen.
Læg husblasen i lidt vand i ca 5 min, kram vandet ud og smelt den over svag varme.
Tag kasserollen fra varmen og tilsæt ananasvæde samt citronsaft.
Hæld blandingen i æggemassen under omrøring.
Pisk fløden og derefter æggehviderne til hårdt skum.
Rør først fløden og derefter æggehviden i massen.
Skær kagen i tre bunde og gør formen ren.
Læg den nederste bund i formen og bred 1/3 af fromagen over.
Dæk med næste bund, bred fromagen over, læg den sidste bund over og slut med fromage.
Tag tærten ud af formen og pynt den med ananasstykker.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 526 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Mini-kiksekagerDette er mere et stykke konfekt end en kage. Den lækre mini-kiksekage passer godt til en...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os