
Kagerne her er inspireret af den klassiske engelske Bakewell-tærte. 
 
24 små cupcakes:
3 spsk malede mandler 
40 g kokosmel 
175 g flormelis, sigtet 
200 g hvedemel 
1 ½ tsk bagepulver 
115 g usaltet smør, smeltet 
5 æggehvider 
115 g hindbær, friske eller optøede frosne 
2 spsk kokosmel 
 
Varm ovnen op til 190°C. 
Stil 24 små keramiske bageforme på en bageplade. 
Bland malede mandler, kokosmel, flormelis, mel og bagepulver i en stor skål. 
Rør smør i og dernæst æggehvider. 
Fordel dejen i bageformene. 
Læg et hindbær og lidt kokosmel øverst på hver kage. 
Bag kagerne i 12- 15 minutter. 
Tag formene ud af ovnen og lad dem køle af i 5 minutter. 
Løft kagerne op af formene og lad dem køle af på en rist. 
Opbevar kagerne i en lufttæt beholder i op til 2 dage, eller frys dem i op til 3 måneder. 
 
 
  
Variationer: 
 
Små cupcakes med blåbær og kokos 
Følg basisopskriften. Erstat hindbær med blåbær. 
Tilsæt 1 spsk fintrevet skal fra en usprøjtet lime. 
 
Små cupcakes med brombær og kokos 
Følg basisopskriften. Erstat hindbærrene med 50 g brombær. 
 
Små cupcakes med lime, mango og kokos 
Følg basisopskriften. Erstat hindbærrene med 50 g finthakket frisk eller optøet frossen mango og 1 spsk revet skal fra en usprøjtet lime.