Logo

Hindbærcoulis 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

500 g frosne hindbær  
50 g flormelis
 
Hindbærrene optøes og presses gennem en sigte med en ske.

Saften fra bærrene blandes med flormelis.
Hvis bærrene er sure tilsættes mere flormelis, efter smag.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.459 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Jordbærtærte som hos bagerenEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os