Logo

Hjemmelavet figenpålæg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g tørrede figner
125 g tørrede dadler
50 g usvovlede abrikoser
100 g ristede hasselnødder (males fint)
100 g kokosmel
2 spsk honning
Vanille
2 spsk carobpulver (kakaoerstatning - fås i helsekostbutikker)
Revet skal af 1 appelsin
 
Figner, dadler og abrikoser dækkes med vand og koges møre.
De ristede hasselnødder males til smør i foodprocessoren. Figner, dadler, abrikoser og de malede nødder blandes i en skål sammen med carobpulver, honning, vanilje og appelsinskal.
Konsistensen skal være smørbar - tilsæt vand efter behov.
Når massen er afkølet tilsættes kokos.
Opbevares på glas med låg. Kan fryses.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.060 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her