Logo

Hjemmelavet rødkål - Marie's

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1 fintsnittet rødkålshoved

4 spsk smør

1 dl vineddike

2 dl ribssaft

evt. en anelse sukker og salt

 

Smelt fedtstoffet i en gryde og lad det blive let gyl­dent.

Vend kålen i.

Tilsæt vineddike og ribssaft og krydr med salt og sukker.

Kog kålen under låg ved svag varme 1 time.

Vend jævnligt kålen med en grydeske, så den ikke brænder på.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 866 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æble-karamel is med franske vaflerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!