Logo

Hjemmelavet sky

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ l. vand
1 løg
1 bundt persille
2 bouillonterninger eller 2 spsk kødekstrakt
sherry
salt og peber
kulør
7-8 blade husblas
 
Vandet koges med løgringe, persille og bouillonterninger til disse er smeltet. Suppen smages til og farves evt. med kulør.
Husblassen udblødes i koldt vand ca. 5 min. og smeltes i den varme suppe.
Suppen sies og afkøles 3-6 timer, før den er stivnet til sky.
En nem og sikker løsning er at anvende geleringspulver til pålægssky.
Der skal du bare følge anvisningen på pakken.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.194 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her