Logo

Hjemmelavet tomatpuré - krydret

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 kg fuldmodne tomater
1 spsk olivenolie
8 kviste frisk timian
3 fed hvidløg
2 laurbærblade
10 g salt
15 g sukker
4 knuste sorte peberkorn
1/2 dl eddike
2 tsk Atamon
 
Skyl og tør tomaterne godt og skær dem i mindre stykker.
Kom dem i en gryde med de øvrige ingredienser bortset fra Atamon, og lad dem koge sagte under låg i 40 min.
Rør af og til, så de ikke brænder på.
Fjern laurbærblade og timianstilke, og passer blandingen igennem en sigte.
Kommes i en gryde og reduceres til 2/3.
Fjernes fra varmen, hvorefter Atamonen røres i.
Pureen kommes på glas.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 3.730 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ananas bagt med vaniljeAnanas bagt med vanilje er en dejlig opskift på en lækker dessert. Karamellen giver...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!