Logo

Hollandaisesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 pers.

4 æggeblommer
400 gr smør
1/4 citron
2 spsk vand.

Æggeblommerne piskes med vand og citronsaft i en tykbundet gryde, der står i vandbad. Pisk hele tiden. Når æggene begynder at blive lidt tykke, hældes det smeltede, men ikke for varme smør i, nu piskes godt. Hvis saucen er ved at skille kommes lidt koldt vand i. Smages til med salt og hvidpeber. Husk: saucen skal hældes op i en varm kande.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 940 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Friterede honningbananerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os