¼ l. mælk 
50 g  margarine 
25 g  gær 
1 tsk  salt 
2 tsk  sukker 
100 g  rosiner 
100 g  korender 
500 g  hvedemel 
Pensling: 
sammenpisket æg 
evt. flormelis 
  
Mælk og margarine lunes og hældes i en skål.
Gæren smuldres og røres i.
Salt, sukker, rosiner, korender og hvedemel tilsættes, og dejen æltes til 
den er glat og let slipper skålen.
Dejen æltes igennem på bordet, til den er blank og smidig.
Skålen drysses med lidt hvedemel.
Dejen lægges i skålen, og et viskestykke lægges over.
Stilles til hævning et lunt sted ca. 45 minutter.
Dejen slås ned og deles i 16 stykker, der formes til boller.
Pladen dækkes med margarine.
Bollerne lægges på pladen, og et viskestykke lægges over.
Efterhæver ca. 30 minutter et lunt sted.
Bollerne pensles med sammenpisket æg.
Ovnen opvarmes til 220ºC.
En ovnfast skål med vand stilles i bunden af ovnen.
Bollerne bages på midterste ovnribbe ca. 20 minutter.
De færdige boller afkøles på en bagerist og drysses evt. med flormelis.