Logo

Honning/lime marineret vildsvinesteg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1.5-2 kg vildsvinesteg (fx. bov)
½ dl lime juice
½ dl vegetabilsk olie
½ tsk groft kværnet peber
½ tsk salt
½ tsk kommen
1/8 tsk cayennepeber
2 spsk honning
1 spsk dijon sennep
1-3 fed presset hvidløg (efter smag)
 
Bland alle ingredienserne (undtagen kødet) i en skål. Stik i kødet med en
gaffel og mariner det i blandingen i mindst 4-5 timer (helst natten over).
Steges i et fad med låg ved 160C°.
Beregn stegetiden til 45 min. pr. ½ kg og hæld jævnligt marinaden over. Lige inden servering jævnes marinaden med 1 ½ spsk hvedemel blandet med
koldt vand.
Hæld saucen over det udskårne kød, eller server den ved siden af.
Marinaden er iøvrigt velegnet til alle typer vildsvinekød, men brug den
forsigtigt (mariner i kortere tid) til finere stykker som ryg og filet.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.822 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Toast med pærer og sveskerMed et par skiver daggammelt brød kan du nemt sætte en lækker, lille dessert på bordet....
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!