Logo

Hummer med avocado- og pomelosalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 hummere a 400 g
4 stængler frisk citrongræs
4 limeblade
4 mynteblade
5 spsk limesaft
5 spsk thai soya sauce
1 chili
1 spsk chilipasta
2 thai skalotteløg
3 spsk sukker
1 bdt dild
Salt, peber
1 moden avocado
1 skrællet pomelo befriet for den hvide hinde
 
Kog en gryde vand op med dild, sukker og salt.
Kast hummerne i det kogende vand og giv dem 5-6 minutter.
Skyl under koldt vand, indpak i alufolie og bag hummerne i ovnen ved 200ºC i 7-10 minutter.
Flæk hummerne i to halvdele og fjern den sorte tarm.
 
Dressing: Hak citrongræs, skalotteløg, chili, mynte- og limeblade meget fint.
Bland i en salatskål med limejuice, soya, chilipasta og et nip sukker.
 
Skræl avocado og pomelo og fordel det på 4 tallerkener med dressing og de flæk­kede hummere.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.809 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her