3 røde chili 
2 fed hvidløg 
3 store løg 
3 spsk  olie 
700 gram jomfruhummerhaler 
saften af ½ citron 
1 tsk  rejepasta (kan undlades) 
2 spsk  sambal oelek 
1 dl piskefløde 
4 spsk  mælk 
salt og peber 
lidt sukker 
Chili skylles, udkernes og skæres i ganske små stykker. 
Løg og hvidløg pilles og skæres ligeledes fint ud.
Varm olien på en stor pande og lad løg og hvidløg stege klare. 
Kom så hummerhalerne på panden og sauter dem et øjeblik. 
Derefter tilsættes chili, citronsaft, rejepasta og sambal oelek. 
Bland alt godt sammen og sauter det i 3 minutter. 
Til sidst røres mælk og fløde i. 
Smag til med salt, peber og sukker, og lad retten småsnurre for svag varme i ca. 10 minutter.