2 hårdkogte æg 
400 g hummerhaler 
8 blade husblas 
5 dl grønsagsbouillon  
Pynt: frisk dild 
Creme: 
2 avocadoer 
1 stk skalotteløg 
2 fed hvidløg 
3 spsk citronsaft 
1 dl cremefraiche 18% 
salt og peber 
 
Skær æggene i skiver. Læg husblasen i blød i rigeligt koldt vand i 10 minutter. 
Rør bouillonterninger ud i 5 dl  kogende vand så den bliver godt stærk. 
Vrid vandet fra husblasen og smelt den i den varme bouillon. 
Hæld derefter lidt af denne op i 6 kopper med en skive æg i bunden. 
Fordel nu hummerhalerne i kopperne og dæk dem med resten af bouillonen. 
Stil dem i køleskabet til de er stivnede. 
Creme: 
Blend eller mos frugtkøddet fra avocadoerne med de andre ingredienser til cremen og fordel det på små tallerkener med hummerhale-geleén ovenpå. 
Pynt med dild.
Tips: Du kan nemmest løsne det fra koppen ved at dyppe den i varmt vand et øjeblik.