1-1 ½ kg  nakkefilet
250 g  champignon
2 løg
2 spsk  smør
rasp
timian
1 spsk  hvedemel
2 dl  bouillon
 
Tilbehør: 
bagte kartofler
skysauce
dampet broccoli
Kødet skæres i skiver, men ikke helt igennem. 
Champignon i skiver og løg i tern svitses i smør på panden. 
Tilsæt lidt rasp og smag til med salt, peber og timian. 
Fyldet fordeles mellem kødskiverne, som holdes sammen med kødpinde eller snøres med garn. 
Stegen lægges i et ovnfast fad. 
Melet drysses jævnt henover kødet, og bouillonen hældes i bunden af fadet. 
Stil fadet med kødet midt i en kold ovn. 
Tænd ovnen på 180ºC og lad stegen stå i 1 ½-2 timer, til den er gennemstegt. 
Lad stegen hvile ca. 20 minutter dækket med alufolie. 
Husarstegen skæres i skiver ved servering.