Logo

Husets æbleflæsk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En opskrift på Æble­flæsk fra Hindsholm.
 
500 g bacon
4 løg
Smør
500 g æbler
1 ½ spsk sukker
Tilbehør: Groft rugbrød
 
Løgene pilles og skæres i mindre stykker.
Flæsket skæres i små terninger og ristes sammen med løgene på panden i lidt smør.
Æblerne skæres i både, drysses med sukker og steges møre under låg.
Husets æbleflæsk spises med groft rugbrød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.379 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her