1-1 ½ kg hvalkød 
1 tsk salt 
1 knsp peber 
1 knsp karry 
50 g fedtstof 
45 g hvedemel 
3/ l suppe eller vand 
1 dl mælkepulver 
½ citron 
1 dl fløde 
kulør 
 
Kødet gøres i stand og gnides med en blanding af salt, peber og karry, 
Steges som vildt i gryde: varm fedtstoffet i gryden. 
Læg kødet i og brun det. 
Hæld ¼ l kogende vand eller suppe ved. 
Steg kødet langsom en halv time med låg. 
Pisk eller ryst hvedemel og mælkepulver med resten af suppen og pisk jævningen i skyen sammen med fløden (tag kødet op imens). 
Smag saucen til med ribssaft og tilsæt en smule kulør. 
Læg kødet i saucen og steg det yderliger ca 1 time ved ganske svag varme, så saucen ikke brænder på.