1750 g  hvidkål
 
Fars: 
400 g  svinekød
2 skiver franskbrød
1 æg
2 tsk  salt
 peber
½ tsk  allehånde
 hakkede løg
Fars:
De 2 brødskiver sættes i blød i ca. 5 minutter. 
Kødet hakkes 1-2 gange. 
Brødskiverne trykkes let af, skorpen fjernes, og brødet udrøres omhyggeligt i farsen sammen med æg og krydderier. 
Hvis farsen ikke er lind, spædes til med lidt vand.
Kål:
Kålhovedet deles i fire dele, stokken skæres bort og kålen koges i letsaltet vand ca. 15-20 minutter, afkøles og vandet trykkes 
let af.
I en velsmurt hvidkålsbuddingform lægges skiftevis hvidkålsblade  og fars, og retten koges i vandbad ca. 50 minutter. 
Lav sauce af kogevandet fra kålen eller servér smeltet smør til retten.