Logo

Hvidkålssuppe med æbler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 lille hvidkålshoved
2 porrer
3 spsk olie
1-2 tsk karry
1 ½ l. hønsebouillon
salt, peber, timian
400 g medisterpølse
2 syrlige røde æbler
1 bdt persille
 
Skær kålen i fine strimler og porrerne i ringe.
Varm olien i en gryde og brænd karryen af heri.
Tilsæt kål og porrer og svits det let.
Hæld bouillonen over; krydr og læg medisterpølsen i.
Lad suppen småsnurre under låg.
Efter 20 minutters kogetid tages pølsen op og skæres i skiver.
Skær æblerne i tynde både og fjern kernehuset.
Kom æblebåde og pølseskiver i suppen og kog endnu ca. 10 min.
Smag suppen til og drys lidt hakket persille over inden servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.828 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her