Logo

Hvidvinskartoffelsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¾ kg små kogte kartofler
1 løg
1 rød peberfrugt
¾ dl olie
1 dl tør hvidvin

Pil kartoflerne og skær dem i skiver.
Hak løg og peberfrugt.
Bland grønsagerne i en skål.
Pisk marinaden (olie, hvidvin, salt og peber) sammen og hæld den over.
Kartoffelsalaten skal helst trække ½-1 time før servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.114 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her