Logo

Hyldebærsuppe af saft

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ liter hyldebærsaft
1 liter vand
1 spsk citronsaft
1 ½ spsk kartoffelmel
½ kg æbler

Skræl æblerne, skær dem i både og kog dem møre i vandet.
Bland hyldebær- og citronsaft i.
Lad suppen koge op, tag gryden fra varmen og jævn med kartoffelmel, rørt ud i lidt vand.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.321 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her