Logo

Hyldebærsuppe med æbler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hyldebærsuppe med æbler

Vaniljecreme:
150 g Cheasy fraiche 9%
1 spsk sukker
korn af ½ stang vanilje

4 dl koncentreret sød hyldebærsaft
6 dl vand
1 ½ spsk majsstivelse, fx Maizena
1 ½ spsk vand
2 uskrællede æbler, fx coxorange (ca. 300 g)

Efter suppen - server sandwich af:
240 g landbrød
175 g soltørrede grønsager i olie
4 salatblade
75 g Tistrup Mellemlagret 24% (45+)
salt og friskkværnet peber
- så har I et helt aftensmåltid

Vaniljecreme: Vend forsigtigt Cheasy fraiche, sukker og vaniljekorn sammen. Stil blandingen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.
 
Bring hyldebærsaft og vand i kog i en gryde.

Rør Maizena og vand sammen til en jævning og rør den i suppen.

Lad den koge i ca. 1 min.

Fjern stilk, blomst og kernehus fra æblerne og skær dem i tynde både.

Kom æblebådene i suppen og kog den i yderligere ca. 1 min. Smag til.

Server den varme hyldebærsuppe sammen med den iskolde vaniljecreme.
 
Tips: Hyldebærsuppen smager også godt kold. Er æblebådene for store til en lille mund, så skær dem i halve.
Man kan også bruge soltørrede tomater i stedet for soltørrede grønsager til sandwich efter suppen.

Fryseegnet: Ja, hyldebærsuppen kan fryses - uden æbler

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.395 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her