Logo

Hyldebærsuppe med is og mandelsplitter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 liter hyldebærsaft
sukker
kanel
citronsaft
kartoffelmel
1 liter god vaniljeis
50 g mandelsplitter

Rist mandelsplitterne gyldne på en tør pande.
Hyldebærsaften koges op og smages til med sukker, citronsaft og evt. lidt kanel. Tag suppen fra varmen, og jævn let med kartoffelmel, der er udrørt i lidt koldt vand.
Servér suppen rygende varm med to kugler vaniljeis samt et drys ristede mandelsplitter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.273 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her