Logo

Hyldebærsuppe med ristet havregryn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ristet havregryn:   
1 ½-2 dl havregryn  
50 g sukker  
50 g smør
 
Hyldebærsuppe:
1,2 l vand
4 dl ren hyldebærsaft
sukker efter smag
1 ½ spsk kartoffelmel
 
Ristet havregryn:
Smelt smørret på en stor pande.
Rist havregrynene sprøde og gyldne med sukkeret under stadig omrøring.
Hæld dem til afkøling på en tallerken.
Hyldebærsuppe:
Bring 1 l af vandet og saften i kog og smag til med sukker.
Rør kartoffelmelet ud i resten af vandet og jævn hyldebærsuppen hermed.
Rør det i på én gang, når det koger, og tag gryden væk fra blusset, det må ikke koge igen.
Server den varme suppe med de ristede havregryn.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.174 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her