Logo

Idbagt vildlaks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 vildlaks
2 kogte æg
1 pk. butterdej (skiver )
smør efter behov
purløg
persille
salt
peber
icebergsalat
appelsiner
fløde
citronsaft
salt
peber
nye kartofler
hollandaisesauce

Kog laksen i vandbad i ovn 200ºC ca. 45 min. Køl den af.
Rens den for skind og ben. Flæk den på langs.
Kog æggene og hak dem.
Udrør æg, persille, purløg salt og peber i smørret.
Udrul butterdejen og læg 1/2 delen af laksen ovenpå.
Smør æggemassen over og læg den anden 1/2 af laksen ovenpå.
Rul butterdejen over fisken og luk godt til evt. med lidt æg.
Ind i ovnen ved 200ºC ca. 35 min. eller indtil butterdejen er brun.

Servering:
Skær ud ved bordet. Server icebergsalat med appelsinskiver samt flødedressing - bland efter behov. Endvidere nye kartofler eller lign. samt hollandaisesauce.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.896 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Karamelliserede bananer med bananiscremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os