Logo

Idiotsikre boller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Har man svært ved at få sine boller gode, kan denne opskrift måske være det, der skal til.
 

100 g gær
4 spsk sukker
2 tsk salt
4 dl mælk
3-4 æg
150 g stegemargarine
ca 900-1000 g hvedemel
 
Mælk og margarine lunes i en gryde, til margarinen er smeltet. Imens
opløses gæren i sukker og salt. æggene tilsættes, og herefter mælk og
margarine. melet æltes i til dejen er meget lind og let fedtet.
Dejen deles i 32 lige store dele og formes til boller. hæver i ca 20-30 min tildækket. pensles med æg eller mælk.
Bages ved 180°C i varmluftsovn eller 200°C alm ovn til bollerne er gyldne. ca 10-20 min
 

Tips: dejen kan med fordel æltes med håndmixer og dejkroge da dejen og de færdige boller bliver mere luftige på denne måde.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.009 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Klassisk crépe med citroncreme, jasminte-sorbet ...En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os