Logo

Iduns boller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Boller

600 g hvedemel
150 g sukker
75 g smeltet smør
2 1/2 dl lunken mælk
1 stk sammenpisket æg
50 g gær
1/2 tsk kardemomme

1) Bland og ælt godt, lad dejen hæve i plast i 40 min.
2) Ælt dejen godt og tilsæt evt. rosiner.
3) Tril ca. 20 boller ud.
4) Læg plast over bollerne og lad dem hæve.
5) De skal hæve i 1 time v. stuetemp.
6) Sæt bollerne midt i ovnen.
7) Bag dem ved 200 - 220ºC i ca. 10 min.
8) Hæld 1 dl vand i en bradepande nederst i ovnen.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.794 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Granmas's Cuba Crème.En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os