Logo

Ikan Panggang

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
udstoppet makrel

makreller, helst så små som muligt
krydderblanding til fyld:
finthakket eller stødt frisk chili og hvidløg i forholdet 1:5
evt. en lille smule kokosmælk
lidt salt

Makrellerne renses og et snit lægges på hver side af rygfinnen, så man får to lommer
Lommerne fyldes med chili/hvidløgsblandingen. (Hvis makrellerne ikke er for fede kan en lille smule kokosmælk blandes i, og husk lidt salt).
Grill makrellerne under grillelement i ca. 5-10 min., og vend en gang.










(Asiatisk)

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.623 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pandekager med brombærVend friske brombær med sukker og server dem som tilbehør til friskbagte pandekager,...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os