Logo

Ildbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 lille fuldkornsfranskbrød
400 g kyllingebrystfilet
1 rød peber
1 grøn peber
1 "stang" bladselleri
2 spsk olie
3 spsk majs
2 tomater
0.1 l stærk chilisauce
Tabasco
150 mozzaralla ost
salt og peber
 
Skær toppen af brødet og og tog det meste af indmaden ud med en
spiseske.
Skær kød og grønsager i fine tern.
Peber og selleristykkerne skla nu steges i meget varm olie.
Tilsæt majs og tomat-ternene og lad det stege kort.
Tilsæt nu chilisauce for at binde det hele sammen.
Smag til med tabasco, salt og peber.
Skær mozzaralla osten i tynde skiver og tilsæt halvdelen til blandingen.
Fyld nu blandingen i det udhulede brød, læg de sidste skiver mozzaralla
ost ovenpå, og dæk brødet af med den afskårne top.
Bages ca 10 min ved 160ºC (150 varmluft) i en forvarmet ovn.
 
Tips: En god og spændende forret hvis resten af middagen står i de
mere eksotiske landes tegn. 
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.079 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Karamelrand - Marie'sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os