Logo

Inbagte rejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 butterdejsplader firkantede
100-200 g rejer efter behag
1 pakke pikant ost
1 glas champignon
 
Kog det hele sammen i en gryde, smag til med salt og peber.
Rul butterdejspladerne ud til firkanter.
Kom fyldet på butterdejspladen og fold den til en trekant.
Luk kanterne med en gaffel.
Bages ved 200ºC til butterdejen er gylden.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.511 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kathrineblommekage En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os