Logo

Indbagt entrecôte med champion

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 entrecôte
250 g markchampignoner
1 dl rødvin
1 bundt hakket persille
4 frosne butterdejsplader
1 æg til pensling

Pisk en dressing sammen af citronsaft, 1 spsk olie, honning, salt og peber og hæld over.
Server også lune flûtes til.
Entrecôterne vendes hurtigt på en tør pande, drysses med salt og peber.
Fedtkanten fjernes.
Champignonerne hakkes fint og svitses på en hed tør pande under omrøring til de væder.
Rødvin og persille tilsættes og blandingen koges ind til den er "tør" og fordeles på kødstykkerne.
Butterdejen optøs og hver plade rulles ud i ca. 20x20 cm.
Entrecôterne pakkes ind i butterdejen der pensles godt med sammenpisket æg.
Bages ca. 15 min ved 225°C på midterste ovnribbe.

Tips:
Kogte kolde kartofler i skiver, blandet med fx. ærter, grøn peber,
tomater og hovedsalat er godt til..
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.348 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Tærte med rødvinspocherede figner 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os