Logo

Indianerragout - lav fedt %

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g hakket fedtfattigt oksekød
2 porrer
2-3 gulerødder
½ hvidkål
Karry
 
Kødet steges i en meget varm gryde og krydres med karry, skivede porrer, skivede gulerødder og fintskåret hvidkål kommes i.
Der tilsættes vand, så det ikke brænder på.
Gryderetten koges godt mør.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.453 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her