Logo

Indisk grønsagsgryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
400 g græskarkød
1 løg
4 fed hvidløg
2 grønne chili
2 spsk olie
1 dl cashewnødder
1/4 hvidkålshoved
1 dl kokosmælk
1 tsk gurkemeje
2 tsk karry
saften af 1 lime eller 1 citron
salt og peber
 
Skræl græskarret, fjern kernerne og skær kødet i store terninger på ca. 4 x 4 x 4 cm.
Pil og hak løg, hvidløg og chili og steg det forsigtigt i olien i en gryde. Cashewnødder, fintstrimlet hvidkål, gurkemeje og karry tilsættes og efter 5 minutter tilsættes græskarterningerne forsigtigt.
De steges nu 3 minutter, hvorefter kokosmælk og citronsaft kommes ved. Retten småkoger under låg i ca. 10 minutter og smages så til med salt og peber.
Græskarstykkerne skal være møre, men ikke smatte ud.
Serveres med ris og papadom, der er tynde kikærtepandekager. 
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.015 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pandekager med is og kirsebærsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os