Logo

Indisk lammegryde med abrikos

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

800 g lammebov uden ben
4 dl kokosmælk (2 dl kokosmel og ½ l. kogende vand)
2 store løg
2 spsk olie
4 fed finthakket hvidløg
1 stk finthakket ingefær (4 cm)
1 tsk salt
peber
2 dl lammebouillon
2 tsk marsala
2-3 tsk majsstivelse

Abrikosris:
1 stort løg
1 spsk olie
240 g basmati eller parboiled ris
5 dl .grønsagsbouillon
1-2 tsk .marsala
100 g usvovlede halverede abrikoser
ristede mandelflager til pynt

Lammeboven skæres i terninger (3x3 cm.).

Kokosmelet overhældes med kogende vand. Når blandingen er kold vrides kokosmelet ud gennem et klæde.

løgene skæres i skiver. Svitses i olien med hvidløg og ingefær i 1-2 min. Kødet tilsættes og brunes under omrøring. Krydres med salt og peber. Kokosmælk og bouillon hældes ved. Simre under låg til kødet er mørt, ca. 45 min.

Retten smages til med marsala. Majsstivelsen udrøres i lidt vand og røres i. Koges kort igennem.

Abrikosris:
Løget hakkes fint. Svitses i olien uden at tage farve. Risene svitses med et øjeblik. Bouillon, marsala og abrikoser røres i. Simre under låg i 12 min. Trækker i ca. 12 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.305 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her